Rawfood

Rawfoodbrunch

kanske på en söndag...

Rawfood kallar vi okokt mat som inte hettas upp över 42 grader. På så vis får man ut maximal näring av maten eftersom alla enzymer, vitaminer, mineraler och näringsämnen finns kvar. Blötläggning och groddning gör maten mer näringsrik och matsmältningen underlättas.

Råvarorna är från växtriket - frukt, grönsaker, bär, rotfrukter, gröna blad, groddar, skott, svamp, nötter, frön, gryn och alger och kallpressade oljor.

 

Förslag på en buffé med rawfood

  • Grönkålschips
  • Sesamknäcke med hummus
  • Krispiga rispappersrullar med groddar och skott
  • Tamaridippsås
  • Grönsaksspagetti med cashewsås
  • Boveteplättar med kokosbanancreme
  • Avakadodessert
  • Chiapudding med hallon
  • Raw minibars
  • Färskpressad morots och ingefärajuice
  • Blåbär och spirulinasmoothies

 

Priset är beroende av säsong, gruppens storlek och var maten ska levereras.

Kontakta mig för fler förslag och pris.